You on my Mind

Recorded by Swing Out Sister

You on my Mind, Blaso (Pa+St) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
861375
Arrangeur:
Moeilijkheid:
gevorderd
Uitgavejaar:
2021
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1216353-010
ISMN:
9790035247310

Beschrijving

‘You on My Mind’ was de eerste single van Kaleidoscope World, het tweede album van de succesvolle Britse popgroep Swing Out Sister. Het aanstekelijke nummer bevat een meer dan verfijnde mix van interessante muzikalecomponenten, die Peter Kleine Schaars in een fantastisch klinkend arrangement heeft weten te verwerken. Dit opzwepende deuntje zal iedereen dan ook een positief gevoel geven, zowel de muzikanten als het publiek!

109,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven