Uw Stretta team

Bedrijfsleiding

Johan van Slageren

Johan van Slageren

Johan woont in Stretta. Zijn enthousiasme en grote liefde voor muziek drijven het bedrijf vooruit. Met zijn vele talenten en zijn professionele opleiding tot Kapellmeister is hij ook in staat om inspirerende ideeën in een breed scala van taken om te zetten en tot succes te leiden. Zijn esprit leidt het hele team naar een krachtig en sympathiek geheel. Als hij nog tijd over heeft, speelt hij graag jazz in zijn combo, of componeert hij voor verschillende bezettingen.

Udo Wessiepe

Udo Wessiepe

Het multitalent werkt met veel energie en passie aan de architectuur van het huis Stretta. Er is geen gebied dat hij met zijn kennis niet vooruitgaat. Met Stretta heeft de opgeleide Kapellmeister een taak gevonden die overeenkomt met zijn grote drang om nieuwe dingen naar succes te leiden. Udo woont met zijn gezin in de buurt van München en houdt van de nabijgelegen bergen – in de zomer kunt u hem daar klimmen of mountainbiken, in de winter op de skipiste.

Klantenservice

Anna Kneißl

Anna Kneißl

De musicoloog en muziekpedagoog Anna Kneißl werkt sinds 2013 bij Stretta. Ze speelt piano en blokfluit. Anna bewerkt enthousiast alle aanvragen van onze klanten – hoe ongebruikelijker, hoe beter!

Benjamin Knopp-Kramer

Benjamin Knopp-Kramer

Fenja Schmidt

Fenja Schmidt

Juliane Klauß

Juliane Klauß

Marvin Weihs

Marvin Weihs

Sonja Taubert

Sonja Taubert

De muziekverkoopster heeft met Stretta haar weg terug gevonden in de muziekindustrie. Ze geniet van geconcentreerd werk en telefonisch contact met klanten thuis. Zelf speelt ze piano en klarinet – geïnspireerd door de zonnige uitgestrektheid van Zuid-Frankrijk, haar tweede thuisland.

Tohru Iguchi

Tohru Iguchi

Redactie

David Rauh

David Rauh

In David’s leven neemt muziek een grote ruimte in beslag: improviseren op piano of gitaar, spelen in een reggaeband – of gewoon muziek luisteren. De musicoloog speelt zelden met noten, maar houdt ervan om zich onder te dompelen in het lezen van partituren om elk detail van de muziek te begrijpen. Dat zijn de beste voorwaarden om artikelredactie en marketing bij Stretta te ondersteunen.

Eleonora Paolin

Eleonora Paolin

Florian Boberski

Florian Boberski

Franziska Reith

Franziska Reith

Irene Urrutia Martín

Irene Urrutia Martín

Jonas Kraus

Jonas Kraus

Julie Mooser

Julie Mooser

Kaled Dabboussi

Kaled Dabboussi

Kaled heeft alles te maken met de muziek. Hij begon al op jonge leeftijd piano en trompet te spelen en studeerde musicologie na zijn afstuderen aan de middelbare school. Ondertussen ontwikkelde hij zijn liefde voor de muziektheorie in het algemeen en de barokke basso continuo in het bijzonder. Daarnaast componeert hij. Bij Stretta vindt hij het erg leuk in de artikelredactie en muzieknotatie waar hij al zijn vaardigheden kan inbrengen.

Katharina Uziel

Katharina Uziel

Matthias Rauh

Matthias Rauh

Matthias is een echte Stretta-veteraan – hij maakt sinds 2006 deel uit van het team. De inwoner van Neder-Franken houdt vooral van het feit dat zijn werk dicht bij de muziek staat, omdat hij in zijn vrije tijd al op jonge leeftijd gepassioneerd tafeltennis en piano speelt. Zijn absolute favoriet is Johann Sebastian Bach.

Stephanie Hanf

Stephanie Hanf

Stephanie is een zanger en freelance muzikant die over de hele wereld reist. Ze is lid van het Bayreuth Festival Choir en zingt in het RIAS Kamerkoor. De moeder van drie kinderen ondersteunt het Stretta-team bij het binnenkomen van goederen en verzending en voelt zich zeer comfortabel. Vooral de flexibele werktijden geven haar voldoende vrijheid om er voor het gezin te zijn en tegelijkertijd te zingen.

Verzendafdeling

Alexander van Slageren

Alexander van Slageren

Christiane Escher

Christiane Escher

Christine Schmitt

Christine Schmitt

Christine is dol op haar gevarieerde werk en haar collega’s bij Stretta sinds 2013. Ze is de goede ziel in het verzendteam en voorziet iedereen graag met zelfgemaakte koekjes en snacks.

Helga Reifenberg

Helga Reifenberg

Josephine Lützel

Josephine Lützel

Manuela Möhring

Manuela Möhring

Marko Basara

Marko Basara

Marlena van Slageren

Marlena van Slageren

Sinds 2014 is zij betrokken bij de verzending en verzending van goederen. De gepassioneerde zanger, pianist en gitarist verdient naast zijn schooltijd bij Stretta een paar euro’s. Door het bijwonen van een internationale school in Wenen staat de wereld van de muziek voor haar open.

Mihaela Roman

Mihaela Roman

Geboren in Roemenië, houdt ze van alles wat met muziek te maken heeft. Ze speelt niet alleen gitaar en zingt, de getrainde binnenhuisarchitect transformeert ook oude instrumenten in lampen of ander meubilair. Werken op de inkomende goederenafdeling en verzendafdeling van Stretta is daarom een perfecte match voor Mihaela.

Nadine Soppa

Nadine Soppa

Nedeljko Banjanin

Nedeljko Banjanin

Rosy Bausewein

Rosy Bausewein

Bij Rosy gaat alles soepel en betrouwbaar. De allrounder voorziet zijn collega’s niet alleen graag van koffie en zelfgemaakte snacks, maar verpakt ook de vele wensen van de klant met veel verve en liefde. Ze speelt ook piano, is fitness trainer voor de sportclub, houdt van bakken en koken en zorgt voor haar drie kinderen.

Ontwikkeling

Markus Zok

Markus Zok

Michael Langer

Michael Langer

Robin Schulte-Uentrop

Robin Schulte-Uentrop

Hij kwam vier jaar geleden als wiskundeleraar voor de kinderen van het gezin en bleef als softwareontwikkelaar. Zo kan het soms gaan als je op Stretta jong en getalenteerd bent. Robin vindt het leuk om zijn ideeën te ontwikkelen en ze snel te zien uitvoeren. Bij Stretta heeft hij de mogelijkheid om creatief en resultaatgericht te werken. Maar zijn grote liefde is muziek: hij houdt van piano spelen en zingt in een koor.

Stefan Wirsing

Stefan Wirsing

Stefan heeft een gevarieerde muzieksmaak - hij zingt in een rockband en tijdens zijn studie musicologie ontdekte hij zijn enthousiasme voor klassieke muziek. Vandaag de dag adviseert hij klanten van Stretta in de klantenservice over al hun vragen. In zijn werk waardeert de gepassioneerde krijgskunstenaar vooral de korte afstanden tot het werk en de leuke collega’s.

Steffen Klikar

Steffen Klikar

Boekhouding & secretariaat

Anna Miebach

Anna Miebach

Denise Hausner

Denise Hausner

Iris Strauß

Iris Strauß

De sportieve Iris kwam naar Stretta door een gelukkig toeval. Ze zorgt met veel energie en altijd in een goed humeur voor alles wat met de boekhouding te maken heeft. Vroeger zong ze heel kundig met haar nu volwassen kinderen en luistert nu graag naar zachte popmuziek.

Nadine Oeckler

Nadine Oeckler

Nadine is opgeleid als belastingadviseur en ondersteunt Stretta met haar uitgebreide kennis van balansadministratie. Stretta ondersteunt Nadine actief, zodat ze haar werk en haar gezin kan combineren met haar drie kleine dochters – hiervoor en vanwege de zeer goede sfeer in het team houdt ze van Stretta Music.

Verder

Regina Miller
Reiniging

Regina Miller

Roland Wolz
Chauffeur

Roland Wolz

Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2023 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Internationaal (wereldwijd) heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-comWisselen naar Stretta Music Internationaal (wereldwijd)nl-beOp Stretta Music België blijven