Voyage with the VOC

Voyage with the VOC, Blaso (Part.) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
987073
Moeilijkheid:
makkelijk
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
GOB 000834-140
ISMN:
9790035216224

Beschrijving

Mede door de geografische ligging is Nederland sinds jaar en dag een belangrijke handelsnatie. Eén van de eerste multinationals was de ‘Verenigde Oostindische Compagnie’ (VOC). Het doel van de VOC was schepen naar Azië te sturen ompeper en specerijen te kopen en het Portugese monopolie over te nemen. De VOC werd een succes. De Gouden Eeuw brak aan en het was een tijd van grote welvaart. Naast een bloeiende economie floreerden ook de schilderkunst (Rembrandtvan Rijn) en de wetenschap (Constantijn Huygens).Inhoud: The Sails are set, A Visit to the Rajah of Yogyakarta, The Holds have been loaded, Death sails along en A joyful homecoming.

33,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.