Giuseppe Verdi (1813 – 1901)

La Traviata Highlights

Great Classics

G. Verdi: La Traviata Highlights, Blaso (Pa+St) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
866348
Auteur / Componist:
Arrangeur:
Moeilijkheid:
medium
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Uitgavejaar:
2005
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1053773
ISMN:
9790035054116

Beschrijving

La Traviata is een van de bekendste opera’s van Giuseppe Verdi. Het verhaal geeft het conflict tussen vrije liefde en de burgerlijke moraal weer. De jonge dichter Alfredo en de Parijse courtisane Violetta worden verliefd op elkaar.

Ze zijn een tijdlang gelukkig samen, maar Violetta geeft Alfredo op verzoek van diens vader op om de eer van zijn familie te redden. Pas als het te laat is, worden de geliefden herenigd:Violetta lijdt aan tbc en sterft in de armenvan haar minnaar.

La Traviata Highlights bestaat uit drie delen, die uitvoerbaar zijn als één groot werk, maar ook afzonderlijk kunnen worden gespeeld. Er zijn veel mooie dansmelodieën, evenals een aantal prachtige, ontroerendearia’s uit de opera La Traviata in verwerkt.

179,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven