Jan Van der Roost (* 1956)

By the River

Concert and Contest Collection CBHA

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
679136
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
gevorderd
Maten:
23 × 30,5 cm
Duur:
9:45 minuten
Uitgavejaar:
2011
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1115063-010
ISMN:
9790035201251

Beschrijving

De componist staat op verschillende manieren zeer dicht bij de opdrachtgever van dit werk, waardoor "Aan de Rivier" een zeer persoonlijk en fascinerend werk is. Het eerste deel is pastoraal van aard en beschrijft het landelijke karakter van een industriegebied. Een dynamische allegro met een verwijzing naar Leonard Bernstein volgt in sterk contrast. Alle registers van het moderne harmonieorkest zijn vereist in "By the River", evenals de aandacht van het publiek, als ze alle thematische en melodische elementen van dit gevarieerde werk willen vastleggen.

264,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven