(Traditional)

Lord of the Sea

Ovation Series

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
958271
Auteur / Componist:
Arrangeur:
Moeilijkheid:
medium
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang:
24 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2009
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
1545-09-140 M
ISMN:
9790035031629

Beschrijving

Lord of the Sea is een goed in het gehoor liggende medley van drie bekende Engelse zeemansliederen. Als eerste komt Farewell and Adieu, Ye Spanish Ladies aan bod, een shanty over een zeereis van Spanje naar Engeland.Dan volgt The Saucy Arethusa, een shanty over de ‘HMS Arethusa’, een fregat van de Engelse Koninklijke Marine, waarvan de naam afkomstig was van een Griekse nimf. The Sailor’s Hornpipe is een traditioneel en vrolijkdansliedje. Alle drie de songs zijn ook te vinden in het beroemde werk Fantasia on British Sea Songs van Sir Henry Wood. De arrangeur Hans J. Rogoll heeft de drie melodieën op geheel eigen wijze in dit werk gecombineerd.

16,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven