Gilbert Tinner (* 1965)

Band Power

Ovation Series

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
959098
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
gevorderd
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang:
24 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2007
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
1445-07-140 M
ISMN:
9790035030486

Beschrijving

De belangrijkste kenmerken van Band Power zijn de feestelijke fanfares in het koper, een toegankelijke melodie en een koraal als tussenspel. Een grootse, levendige opening, hoofdzakelijk gedragen door de koperblazers, wordtgevolgd door de introductie van het thema door de trompetten, waldhoorns en trombones. Een eerste hoogtepunt leidt naar een rustig koraal, dat volledig door de houtsectie wordt gespeeld. Opnieuw kondigen de koperblazers dan het themaaan, waarna de compositie spetterend wordt afgesloten.

23,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven