Tales of a Castle

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1132748
Moeilijkheid:
gevorderd
Maten:
21 × 29,7 cm
Duur:
7:30 minuten
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
TIE550012

Beschrijving

"Tales Of A Castle" (gebaseerd op het volkslied: "In Oostenrijk staat een kasteel"): een wandelaar staat met de ogen gesloten versteld op de binnenplaats van een oud, vervallen kasteel, en meteen vertelt de ruïne haar verhaal. In de verte is een marsritme te horen en de trompetten kondigen de terugkerende troepen aan die al op de binnenplaats door de uitgelaten bevolking verwacht worden. Niet onder de indruk viert een elegant gezelschap in de balzaal een feest en danst op de klanken van een menuet. "Tales Of A Castle" verhaalt over menig romance die een grote liefde wordt, maar ook over katastrofes zoals brand, hongersnood en oorlogsgewoel. Tenslotte klinkt het gehele volkslied en laat het kasteel in volle bloei stralen.

109,20  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven