Philip Sparke (* 1951)

Zodiac Dances

Six miniatures based on animals from the Japanese 'Junishi'

P. Sparke: Zodiac Dances, Blaso (Part.) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
975214
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
gevorderd
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang:
50 pagina’s
Uitgavejaar:
2017
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
AMP 453-140
ISMN:
9790708145677

Beschrijving

Zodiac Dances werd geschreven in opdracht van de Izumiotsu City Band uit Osaka, Japan, ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van dit orkest. Eerder al heeft Sparke voor dit orkest Prelude to a Celebration gecomponeerd. Met dit nieuwe werk voor het vijftigjarig bestaan wilde hij de geschiedenis van het orkest weerspiegelen. Hij koos voor een set van zes dansminiaturen, gebaseerd op de decennia na de oprichting, in combinatie met de bijbehorende sterrenbeelden uit de Japanse Junishi. In dit werk komen alle aspecten van het ware muzikantschap naar voren. Levendig spel, frasering, melodisch spel, techniek en natuurlijk een spetterende finale maken diteen perfect wedstrijd- of concertstuk!

34,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven