Philip Sparke (* 1951)

Three Washington Statues

Elite Series

P. Sparke: Three Washington Statues, Blaso (Pa+St) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
975580
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
zeer moeilijk
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Uitgavejaar:
2015
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
AMP 422-010
ISMN:
9790570299805

Beschrijving

Three Washington Statues is geschreven in opdracht van de United States Army Band ‘Pershing’s Own’ en de leider van dit orkest, kolonel Thomas H. Palmatier. Washington D.C. is het decor van een aantal van de meest iconische monumenten,gedenktekens en standbeelden van de VS. Componist Philip Sparke heeft er drie uitgekozen als inspiratie voor dit werk: The Lincoln Memorial, in de vorm van een Griekse Dorische tempel, waarin de grandeur van het monument wordt verklankt; het MartinLuther King Jr. Memorial, het gebouw waar de iconische toespraak ‘I have a dream’ ooit weerklonk de sfeer is respectvol en eerbiedig, maar de muziek weerspiegelt tevens de karakteristiekekracht die ervan uitgaat; en het beeld ‘Encore’ vancomponist, pianist en bandleider Duke Ellington in dit laatste deel geeft Philip Sparke de virtuoze, energieke, unieke en dynamische stijl van Ellingtons muziek weer.

214,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven