Philip Sparke (* 1951)

The Four Noble Truths

Anglo Music Midway Series

P. Sparke: The Four Noble Truths, Blaso (Pa+St) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1008892
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
gevorderd
Uitgavejaar:
2003
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
AMP 057-040

Beschrijving

De kern van de leer van Boeddha ligt in The Four Noble Truths (de vier edele waarheden: Dukkha, Samudaya, Nirodha en Magga) - ze vormen de leidraad voor boeddhisten. Deze vier edele waarheden vallen in twee paren uiteen: de eerstetwee beschrijven de oorzaken van lijden en de volgende twee geven aan hoe we het lijden kunnen tegengaan. Om dit te weerspiegelen heeft Philip Sparke de vier delen van deze compositie ook gecombineerd in twee paren - twee snelledelen en twee langzame delen.

219,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven