Philip Sparke (* 1951)

Tales of the River Wye

Debut Series (Anglo)

P. Sparke: Tales of the River Wye, Blaso (Part.) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.975465
Auteur / ComponistPhilip Sparke
Moeilijkheidzeer eenvoudig
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang24 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2007
Uitgever / ProducentAnglo Music
Productie nr.AMP 234-140
ISMN9790570298273

Beschrijving

Tales of the River Wye is geschreven voor de Junior Symphonic Wind Band van Monmouth in Wales. De prachtige rivier de Wye kronkelt rustig langs onder andere de pittoreske plaatsen Monmouth, Ross-on-Wye, Hereford en Hay-on-Wye.Dit werk weerspiegelt een lome middag aan de oever van de rivier met op de achtergrond het prachtige, vredige landschap. Een compositie vol lyriek.

18,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven