Philip Sparke (* 1951)

Philip Sparke, Step by Step Concert Band/Harmonie Partitur + Stimmen

Ceremonial Series

P. Sparke: Philip Sparke, Step by Step Concer, Blaso (Pa+St) (0)

Step By Step

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
765076
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
gevorderd
Uitgavejaar:
2019
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
AMP475-010
ISBN:
9781540064653
ISMN:
9790708145967

Beschrijving

Step by Step is in opdracht geschreven ter gelegenheid van het zestigjarig bestaan van de Sony Concert Band in 2018. Step by Step is een uptempo concertmars. De titel is gekozen vanwege de associatie met de mars of het marcheren, maar ook als een verwijzing naar de continue verbetering en ontwikkeling die de producten van de Sony Corporation over de hele wereld bekendheid hebben opgeleverd. Step by Step is in opdracht geschreven ter gelegenheid van het zestigjarig bestaan van de Sony Concert Band in 2018. Step by Step is een uptempo concertmars. De titel is gekozen vanwege de associatie met de mars of het marcheren, maar ook als een verwijzing naar de continue verbetering en ontwikkeling die de producten van de Sony Corporation over de hele wereld bekendheid hebben opgeleverd.

119,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven