Philip Sparke (* 1951), Christian Bouthier

Spirit of Andalusia

Elite Series

P. Sparke: Spirit of Andalusia, Blaso (Part.) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
975217
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
zeer moeilijk
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Uitgavejaar:
2017
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
AMP 439-140
ISMN:
9790708145110

Beschrijving

Spirit of Andalusia is geschreven in opdracht van The Glasgow Wind Band. Het verzoek aan de componist luidde: creëer een boeiend, circa vijf minuten durend openingswerk. Tijdens het proces van het componeren begonnen er steeds meer Spaanseelementen in te sluipen; de componist besloot mee te gaan in deze onverwachte wending en begon een eerbetoon aan de Spaanse muziek te maken, met een grote rol voor de flamenco - die uit de regio Andalusië afkomstig is. Hij heeft opzwepende ritmes enkleuren uit de betreffende muziekcultuur gebruikt. Genieten geblazen!

28,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven