Philip Sparke (* 1951)

And Still, the Spirit

Spirit of the Sequoia

P. Sparke: And Still, the Spirit, Blaso (Part.) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
975237
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Uitgavejaar:
2016
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
AMP 425-140
ISMN:
9790708145073

Beschrijving

Dit werk is geschreven in opdracht van dr. Robert Oertli uit het Zwitserse Möhlin. Het is een vereenvoudigde versie van een eerdere compositie: Spirit of the Sequoia. De muziek is ge nspireerd op de wijze waarop mensen hun voordeel doen met tegenslag vaak komen we er sterker uit. Sparke gebruikte de Californische sequoiaboom als metafoor voor dit basisidee. In hun opmerkelijke levenscyclus laten deze bijzondere bomen zaden op de grond vallen, die vervolgens hitte nodig hebben om open te barsten en te kiemen; de bomen hebben dus eigenlijk een ramp nodig om zich voort te planten. Deze compositie is geschikt voor jongere orkesten dit was een van de laatste wensen van deaanvankelijke opdrachtgever.

30,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.