Smoke on the Water

Beriato Flex-Band Series

Smoke on the Water (Part.) (0)
voor:
4-Part Flexible Band and Opt. Piano
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
999375
Arrangeur:
Moeilijkheid:
makkelijk
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Uitgavejaar:
2016
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
BMP16018652
ISMN:
9790365224708

Beschrijving

Deep Purple’s tophit Smoke on the Water uit 1972 is waarschijnlijk een van de meest iconische rocksongs die ooit zijn geschreven. Dit nummer, gebaseerd op een waar gebeurd verhaal, is nog altijd heel populair onder verschillende generaties, zelfs bij de jongeren van tegenwoordig. Deze bewerking is speciaal gearrangeerd voor vierstemmige flexibele bezetting om het voor jonge en beginnende orkesten mogelijk te maken de magie van Deep Purple te beleven.

20,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven