Otto M. Schwarz (* 1967)

Through the Times

Three Original Pieces for Brass Quintet

O.M. Schwarz: Through the Times, 5Blech (Pa+St) (0)
voor:
5 koperblazers
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
957587
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
mediumgevorderd
Uitgavejaar:
2020
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
2183-19-070 M
ISBN:
9789043158770
ISMN:
9790035243046

Beschrijving

Met dit driedelige werk voor koperkwintet maken we een reis door de tijd en verkennen we de geschiedenis van de muziek. Het eerste deel is gewijd aan de renaissance, het tweede is een eerbetoon aan het romantische tijdperk en het laatste vertegenwoordigt onze huidige tijd. De correcte interpretatie van de verschillende muzikale stijlen vormt een lastige maar fraaie uitdaging voor de uitvoerenden. Elk deel kan ook als afzonderlijk stuk worden gespeeld: het eerste en het tweede deel zijn vooral geschikt voor feestelijke gebeurtenissen, terwijl het tweede deel eerder meditatief en gevoelig van karakter is.

36,50  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven