Otto M. Schwarz (* 1967)

The Bridge on the Border

Mitropa Concertwork Series

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
958163
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
gevorderd
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Maten:
30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2011
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
1756-11-010 M
ISMN:
9790035201190

Beschrijving

Met deze brug bij de grens bedoelt Otto M. Schwarz de Europabrug bij Kehl. Deze ligt over de Rijn en leidt naar Straatsburg, een stad die in de loop van de geschiedenis al meerdere keren van nationaliteit wisselde. Een stad ook, diezowel oorlog als wederopbouw kende. De compositie laat als in een film een verliefd paar voor het geestesoog verschijnen. Tegen de roerige achtergrond van het oorlogsgeweld ontmoeten de door hun verschillende nationaliteiten gescheidengeliefden elkaar op de brug. Maar het slot van deze romantische en spannende geschiedenis is vol verzoening. De vijanden aan weerskanten van de brug zijn ten slotte vrienden geworden. Boeiend van begin tot einde…!

182,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven