Otto M. Schwarz (* 1967)

Groovin' Around

Ovation Series

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
958169
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
gevorderd
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang:
36 pagina’s
Uitgavejaar:
2005
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
1193-05-140 M
ISMN:
9790035028407

Beschrijving

Stuwende drumgrooves, een strak ritme, melodieën die goed in het gehoor liggen en veel ruimte voor de creativiteit van de solist - zo zou je Groovin’Around van Otto M. Schwarz kunnen omschrijven. Door de aanstekelijke beat zal hetpubliek moeite hebben om op zijn plaats te blijven zitten. Dit werk biedt solisten de mogelijkheid te improviseren. Er worden echter ook uitgeschreven solo’s meegeleverd voor solisten die deze techniek minder goed beheersen. Hetis belangrijk dat iedereen zich ontspant, plezier in het spelen heeft en gaat swingen.

28,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven