Otto M. Schwarz (* 1967)

Dreamcatcher

voor:
Brass band
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1681209
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Duur:
8:10 minuten
Uitgavejaar:
2024
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
SDP 276-24-202
ISMN:
9790502954055

Beschrijving

Lang geleden woonden er in Noord-Amerika een moeder met haar dochtertje, die bij een Ojibwe-indianenstam hoorden. Het meisje werd voortdurend gekweld door nachtmerries. De moeder zocht hulp bij Asibikaashi, de Spinnenvrouw, die zorgde voor de mensen en kinderen van het land. Asibikaashi spon een magisch web om het meisje te beschermen tegen haar boze dromen: een wilgentak gebogen tot een heilige cirkel, met een web geweven van touw dat was gedroogd op heilige kruiden, en met een gat in het midden om goede dromen door te laten. De dromenvanger, omhangen met heilige veren, laat alleen mooie dromen passeren terwijl de nachtmerries blijven steken in het web. Bij het ontwaken in de ochtend verbranden de nachtmerries door de aanraking van de eerste zonnestralen, en worden ze getransformeerd tot onzichtbare sterrenstof. Dit werk bevat bekende droombeelden: de droom van het vliegen; de transcendentale ontmoeting met een overleden persoon; en de droom van een vlucht op benen die maar niet willen rennen. Alles komt goed, aangezien de zonnestralen het kwaad verbranden en we ons niets meer herinneren.

94,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

O.M. Schwarz: Dreamcatcher, Brassb (Part.)
Otto M. Schwarz

Dreamcatcher

voor: Brass band

Partituur

Artikelnr.: 1681637

24,99  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (be)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven