Otto M. Schwarz (* 1967)

Absolute Crossover

Ovation Series

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1583284
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
gevorderd
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Maten:
30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2007
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
1500-08 M
ISMN:
9790035031179

Beschrijving

Absolute Crossover is een werk dat aan de ene kant de unieke kenmerken van zowel harmonieorkest als bigband onderstreept, maar aan de andere kant een gezamenlijk optreden mogelijk maakt. Het harmonieorkest komt vooral tot zijnrecht in de symfonische passages, die doen denken aan filmmuziek, terwijl de bigband zich meer thuis voelt in de rockfragmenten en de langzame swinggedeelten. De muzikale reis voert langs vele stijlen en wordt afgesloten met eengroots tutti, waarin het shuffleritme van de bigband versmelt met de aan filmmuziek gerelateerde 12/8 maatsoort van het harmonieorkest.

174,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven