Peter Schad (* 1952)

Stille Sehnsucht

Walzer

voor:
Harmonieorkest [Klein blaasorkest]
Uitgave:
Dirigeerpartij, losse partijen
Artikelnr.:
1560440
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
makkelijkmedium
Maten:
21 × 29,7 cm
Duur:
3:20 minuten
Uitgavejaar:
2003
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
MVSR2280

Beschrijving

Al 40 jaar beheersen de "Oberschwaebischen Dorfmusikanten" de kunst om hun publiek keer op keer te verrassen. Het werd geboren in 1983 tijdens het havenconcert van de Südwestfunk. Inmiddels hebben ze deelgenomen aan meer dan 100 live-uitzendingen van vele radiostations, hebben ze talloze gastoptredens gegeven in binnen- en buitenland, hebben ze regelmatig de top bereikt van de radio- en televisiehitparades en hebben ze talloze opnames gemaakt.

Daarbij hebben ze een eigen onmiskenbare volksmuziekstijl ontwikkeld, waaraan zo'n 100 eigen composities van Peter Schad hebben bijgedragen. Hoogtepunten van hun concertprogramma zijn virtuoze solostukken en optredens van zangeres Carina Kienle (de opvolger van Conny Schuler).

38,50  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven