Paul Ryan (1948 – 1992)

Eloise

Anglo Music Midway Series

voorBrass band
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.975975
Auteur / ComponistPaul Ryan
ArrangeurPhilip Sparke
Moeilijkheidgevorderd
Maten21 × 29,7 cm
Duur5:30 minuten
Uitgavejaar2006
Uitgever / ProducentAnglo Music
Productie nr.AMP 149-030
ISMN9790570297306

Beschrijving

De eeneiige tweelingbroers Paul en Barry Ryan vormden al een zangduo voor hun vijftiende verjaardag. In 1965 tekenden ze een contract bij Decca en werden ze op een briljante manier voor het voetlicht gebracht als keurige mode-idolen,maar hun succes als tweelingartiesten duurde slechts drie jaar. In 1968 begon Barry aan een solocarrière terwijl Paul zich concentreerde op het schrijver- en producerschap. Eloise, een stevig georkestreerd, melodramatischgezongen nummer, was een vroege en succesvolle vrucht van deze samenwerking. De song werd in de loop der tijd vertolkt door diverse artiesten.

74,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

P. Ryan: Eloise, Brassb (Part.)

Audio

Paul Ryan

Eloise

Anglo Music Midway Series

voor: Brass band

Partituur

Artikelnr.: 975726

26,99  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (be)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven