Harry Richards

Rough Ridge

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.679678
Auteur / ComponistHarry Richards
Moeilijkheidgevorderdzeer moeilijk
Duur6:43 minuten
Uitgever / ProducentTierolff
Productie nr.TIE 100029HA

Beschrijving

Het gehucht Oturehua, in de “Ida Valley” gelegen op het zuid eiland van Nieuw Zeeland heette tot 1907 Rough Ridge. Bij een bezoek aan het zuid eiland wandelde de componist in dit gebied en concludeerde hij dat de naam Rough Ridge goed past bij de werkelijke betekenis van het woord: “ruwe bergkam”. Het inspireerde hem tot het schrijven van deze compositie waarin verschillende stijlen elkaar afwisselen. Doordat het gebied ook wat weg heeft van de ruwe Ierse west kust hoort u tegen het slot van de compositie nog een vleugje kenmerkende Ierse stijl voorbij komen.

128,00  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven