Basisfilters
Instrumenten
Stijl
Trefwoord
Uitgave
Leren
Taal
Moeilijkheidsgraad

Real book – Bladmuziek

In de verschillende uitgaven van het real book vind je leadsheets van talrijke jazz standards en popmuziek waarmee je eenvoudig samen kunt musiceren.

Blader hier door onze selectie bladmuziek en real books en wie weet ontdek je zelfs een ’fake book’ voor de muziek van J. S. Bach.

Het real book heeft zich gedurende de afgelopen decennia ontwikkeld tot een onmisbare basis voor jazzmusici tijdens sessies. Je hoeft enkel de juiste bladzijde te noemen en iedereen kan direct meespelen.

Er zijn in de regel uitvoeringen beschikbaar in drie verschillende transposities: C, Es en Bes en daarnaast is er ook een versie voor zangers. Deze verschillende versies zijn uitermate geschikt voor bespelers van transponerende instrumenten.

Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven