Punch & Judy

Punch & Judy, Fanf (Part.) (0)
voor:
Fanfare
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
986403
Moeilijkheid:
makkelijk
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
GOB 000997-120
ISMN:
9790035218808

Beschrijving

Iedereen, kind of ouder, kent (nog) wel het gevoel van het bijwonen van een poppenkast voorstelling. Of de hoofdpersonen nu Kaspar en Grete (Duitsland) of Pulcinella (Italië) heten, Petrushka (Rusland) of Jan Klaassen en Katrijn(Nederland), er doen zich altijd humoristische, spannende en hilarische taferelen voor.
De oerpersonage is Pulcinella, waarin het woord 'pulcino' (kuikentje) te herkennen is. Hij heeft dan ook een snavelvormige neus, een hanigetred en een kwakende stem.

In Engeland heten de hoofdpersonen Punch and Judy. Punch stapt onbekommerd door het leven maar vindt samen met zijn Judy spanning en verdriet op zijn pad. De kwakende stem van Punch is duidelijkte horen door het gebruik van de 'kazoo'.
Hun leven kent verrassende wendingen. Dat is te horen in een 'slapstick'-achtig gedeelte aan het slot, van deze voor alle leeftijden geschikte voorstelling.

20,99  €
Levertijd: 2–4 weken
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven