Hugo Pinksterboer

Tipboek – Drums

Tipboek Drums, Drst (0)
voorDrumstel
UitgaveBoek (lexicon)
Artikelnr.771943
Auteur / ComponistHugo Pinksterboer
TaalNederlands
Omvang268 pagina’s
Uitgavejaar2011
Uitgever / ProducentThe Tipbook Company
Productie nr.1002402-401
ISBN9789087670047

Beschrijving

Voor Slagwerkkrant testte Hugo Pinksterboer honderden drumstellen, bekkensets, stokken en vellen. Alle kennis die hij daarbij opdeed lees je terug in Tipboek Drums. Met die informatie bij de hand wordt het een heel stuk makkelijker om het drumstelen de bekkens van je dromen te kopen, om de stokken te kiezen die jou het minst hard laten werken, en de vellen die het langst meegaan en je de sound bieden die je zoekt.

Met een glashelder hoofdstuk over stemmen en dempen laat je je set klinkenzoals jij dat wilt, en met de tips over opstellen wordt zelfs spelen makkelijker. Hoofdstukken over onderhoud en elektrische drums ontbreken natuurlijk niet, en het boek wordt afgemaakt met een uitgebreide serie prima speelbare drumbeats in de meestuiteenlopende stijlen. Prima inleiding voor beginners, bron van inspiratie voor iedereen die al langer speelt - en zelfs profs pikken er vaak nog wat uit op!

17,50  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven