Sean Payne, David McCabe (* 1981), Abigail Harding

Valerie

as performed by Amy Winehouse
Peter's Popular Collection

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
678791
Auteur / Componist:
Arrangeur:
Performer:
Moeilijkheid:
makkelijkmedium
Maten:
23 × 30,5 cm
Duur:
2:40 minuten
Uitgavejaar:
2012
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1135412-010
ISMN:
9790035224175

Beschrijving

Slechts een jaar nadat de Engelse rockband "The Zutons" een groot succes had bij Valerie in Groot-Brittannië, verscheen de cover-versie van Mark Ronson en Amy Winehouse. De funkier, snellere en - typisch voor Amy Winehouse - meer soulvolle versie van het nummer veroverde snel de hitlijsten in veel landen. Valerie is zeker één van de hits die de nagedachtenis van de in 2011 overleden zangeres onsterfelijk maakte en daarmee behoort tot het onderhoudende repertoire van elk koperorkest.

97,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven