Hermann Pallhuber (* 1967)

Wild Waters

Larsenn River

H. Pallhuber: Wild Waters, Blaso (Pa+St) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1001123
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Uitgavejaar:
2014
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
BMP14011626
ISMN:
9790365224265

Beschrijving

Water! Levenselixer en natuurkracht. Sprankelend, golvend, onstuimig schuimend een waardevolle hulpbron. Denk aan kristalheldere, rustige bergmeren, wilde en ongetemd razende watervallen, wonderlijke, intrigerende kleine druppeltjes en gevaarlijkkolkende stromen. In al zijn hoedanigheden is water een onheilspellende schoonheid met een fascinerend karakter.
De mens is feitelijk niet opgewassen tegen water. Water komt onze leefomgeving binnen, wordt door bewoners op afstand gehouden, maar lijkt uiteindelijk altijd een weg terug te vinden. Het wordt getemd door technologie en blijft desondanksonvoorspelbaar.
De kleine Oostenrijkse plaats Mils, gelegen in Tirol, heeft zijn eigen unieke geschiedenis met de wilde Larsenn-beek (bach Larsenn). Het dorpje wordt voortdurend bedreigd door het turbulente water maar heeft zich staande weten te houden, ondanksverschillende rampen en overstromingen. De compositie Wild Waters is op dit gegeven gebaseerd en verklankt in wezen de tegenstrijdige elementen van gevaar en pracht.
Wild Waters is geschreven in opdracht van de Mils bei Imst Brass Band dat onder leiding staat van dirigent Hannes Nagiller. Het is een verplicht werk in de B-afdeling van de regionale competitie (2015) van het Blasmusikverband Tirol teInnsbruck in Oostenrijk.

154,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven