Hermann Pallhuber (* 1967)

Mountain Lake

Fantasy on a wild and romantic alpine landscape

H. Pallhuber: Mountain Lake, Blaso (Part.) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
999326
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang:
32 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2013
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
BMP14015623
ISMN:
9790365224050

Beschrijving

We hebben allemaal weleens de grote kracht ervaren die in de sereniteit en schoonheid van de bergen verborgen ligt - uitgestrekte velden, steile rotsen, wildromantische ravijnen, bruisende watervallen en schilderachtige bergmeren... Mountain Lake legt de nadruk op een aantal aspecten: de rust, de verhevenheid en de diepte van het water, waarin al die sprookjesachtige geheimen van een bergmeer schuilgaan.Bekoorlijke melodieën en mysterieuze klanken voeren ons mee naar een machtig en kalm bergmeer dat prachtig glanst in het ochtendlicht. Het water blinkt en fonkelt en je hoort de door de wind voortgebrachte golfjes kabbelen. Er stijgt een majestueus koraal op uit dediepte van het meer. Vervolgens komen er onverwachte, verleidelijke geheimen naar boven. De solopassages in de saxofoon, fluit en trompet klinken als waterwezens, dansend in een pulserend ritme dat een alpiene droomwereld oproept. Als een hymne die de pracht van het meer bezingt keert de koraalmelodie telkens terug, met een stuwende energie, voordat het koraal ons terugvoert naar de eindeloze rust van de bergen en in een kalme stilte uitmondt.

30,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven