Johan Nijs (* 1963)

Sinfonietta Magyar

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
679683
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
gevorderdzeer moeilijk
Duur:
9:33 minuten
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
TIE 100031HA

Beschrijving

Met het werk Sinfonietta Magyar schreef de Belgische componist Johan Nijs een originele compositie in de typische Hongaarse stijl. De majestueuze inleiding brengt ons direct in de sfeer die zo kenmerkend is voor de Hongaarse muziek. De componist laat het orkest opzwepende en vlotte ritmes spelen, afgewisseld met enkele maatwisselingen en vervolgt met enkele uiterst lyrische en zeer ingetogen passages die allen duidelijk verwijzen naar Hongaarse dansen. Sinfonietta Magyar is een erg dynamisch werk voor harmonieorkesten die bereid zijn om een echte uitdaging aan te gaan.

158,20  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven