Fritz Neuböck (* 1965)

Vita Pro Musica

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen, CD
Artikelnr.:
1133490
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
gevorderd
Maten:
21 × 29,7 cm
Duur:
6:00 minuten
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
TIE550002

Beschrijving

Gratis CD bij complete set. "Vita Pro Musica" is een ouverture voor harmonieorkest in klassieke vorm. Na een lyrische inleiding volgt het traditionele patroon snel langzaam snel. Het eerste deel wordt gekenmerkt door ritmische maatwisselingen die de vlotte melodie doorbreken. Het lyrische middendeel biedt een solistisch kwartet (2 bugels, bariton en tuba) de mogelijkheid om rijke klankkleuren te ontwikkelen. Het slotgedeelte is een meeslepende tarantella waarin het complete ruime klankregister van het harmonieorkest aan bod komt. "Vita Pro Musica" een leven voor de muziek laat zowel het harde werken maar ook de prachtige momenten horen die een dirigent in de loop van zijn activiteiten tegenkomt.

109,20  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.