Wolfgang Amadeus Mozart (1756 – 1791)

Alleluja

Sinfonia Series

Placeholder image
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1070498
Auteur / Componist:
Arrangeur:
Moeilijkheid:
makkelijk
Uitgavejaar:
2004
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
CMP 0792-04-040

Beschrijving

Zijn schitterende motet Exultate, Jubilate componeerde Mozart te Milaan in Italië, in het jaar 1773. Het was georkestreerd voor sopraan en gemengd koor, twee hobo’s, twee hoorns, strijkers en orgel. Het Alleluia hieruitis een zeer levendige en vreugdevolle lofzang. In deze bewerking voor harmonieorkest spelen de trompetten en trombones de koorpartijen, terwijl het hout en de overige koperinstrumenten de originele orkest- en orgelpartijen voorhun rekening nemen. Het werk wordt geleverd met optionele slagwerkpartijen.

99,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven