Jane Miller

Jazzgitaar

een introductie

Jazzgitaar, Git (0)
voorGitaar
UitgaveMuziek lesboek, online playback
Artikelnr.774112
Auteur / ComponistJane Miller
TaalNederlands
Omvang104 pagina’s
Uitgavejaar2016
Uitgever / ProducentHal Leonard
Productie nr.DHP 1165748-404
ISBN9789043152013
ISMN9790035235126

Beschrijving

Beginnen met jazzgitaar – ik? Jazeker, want dit is er hét boek voor! Het geeft je inzicht in de kernbegrippen en brengt je de belangrijkste speltechnieken bij – om het even wat je gitaarachtergrond is. Je verkent muziektheorie en harmonieleer van dejazz door het leren en spelen van toonladders, septiemakkoorden en uitgebreide akkoor¬den. Daarnaast leer je akkoorden en akkoordsubstituties te gebruiken om allerlei liedjes een jazzy tintje te geven. Het begeleidende geluidsmateriaal brengt theorieen techniek tot leven. Hier kun je meespelen met de maakster van het boek.

28,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven