Geert Jan Kroon (* 1981)

Those Gazing Eyes

G.J. Kroon: Those Gazing Eyes, Brassb (Pa+St) (0)G.J. Kroon: Those Gazing Eyes, Brassb (Pa+St) (1)
voor:
Brass band
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1639291
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Duur:
6:00 minuten
Uitgavejaar:
2022
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
GJKM0013-06

Beschrijving

Those gazing eyes is een programmatisch werk: We zien een in de verte starend kind, langzaam stappen we zijn fantasie binnen. Een oriëntaalse dans met virtuoze solo’s wordt afgewisseld met een dagdroom-thema. Vanuit deze fantasie worden we getransporteerd naar een mijmerende ouder. Die, in eerst instantie, bezorgd is over de toekomst van zijn zoon. Zuchtende en verdrietige fragmenten leiden tot een plechtige verklaring van hoop. Terug bij het starende kind, zien we hem langzaam wegzakken in een dagdroom waar het hoofdthema ten volle te horen is. Echter, als buitenstaander zullen we nooit de strekking van deze dromen kennen. Daarom is het voor ons terug naar de realiteit.

Those Gazing Eyes was finalist in de 2016 Cory Composition Prize.

88,35  €
Levertijd: 1–3 weken
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven