Geert Jan Kroon (* 1981)

Soaring the Sky

G.J. Kroon: Soaring the Sky, Brassb (Pa+St) (0)G.J. Kroon: Soaring the Sky, Brassb (Pa+St) (1)
voor:
Brass band
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1639292
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
makkelijkmedium
Duur:
3:00 minuten
Uitgavejaar:
2022
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
GJKM0020-06

Beschrijving

Soaring the Sky is een kort werk in een typerende brassbandstijl met lichte muziek invloeden. Het geeft een gevoel van vrijheid weer: de sensatie van zweven in totale harmonie met je omgeving. Soaring betekent letterlijk vliegen zonder aandrijving, daarnaast betekent het stijgen tot ongekende hoogten.

Dit werk kan het beste uitgevoerd worden in een speciale opstelling, met de cornetten tegenover elkaar, staande achter de saxhoorns, de trombones staan achter de bassen. Voor het beste effect kan er een drumkit midden in de band geplaatst worden. Op deze manier komt het anti-fonale karakter het beste tot zijn recht.

58,90  €
Levertijd: 2–4 weken
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven