Geert Jan Kroon (* 1981)

Sing Praise

G.J. Kroon: Sing Praise, Brassb (Pa+St) (0)G.J. Kroon: Sing Praise, Brassb (Pa+St) (1)
voor:
Brass band
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1639280
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Duur:
3:30 minuten
Uitgavejaar:
2022
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
GJKM0012-06

Beschrijving

Sing Praise is een frisse opener of concertstuk dat is gebaseerd op de Old Hundredth. Het was een opdracht van Flevo Brass Emmeloord om de dirigent/docent Klaas de Jong te eren. Ik ken Klaas als een levenslustige docent die zich altijd inzet voor het begeleiden van jonge spelers en het ontwikkelen van muziekensembles, door te investeren in jeugdbands en muziekeducatie.

De titel is een verwijzing naar de hymne Old Hundredth en een boodschap aan ensembles om leraren en jongeren te prijzen.

Sing Praise kan uitgevoerd worden als een stuk voor brassband, een stuk voor 4-delige flexibele jeugdband en een combinatie van beide.

58,90  €
Levertijd: 2–4 weken
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.