Peter Kleine Schaars

Nightlife in Paris

Peter's Compact Collection
Grade 3,5

P. Kleine Schaars: Nightlife in Paris, Blaso (Part.) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
795981
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Omvang:
26 pagina’s
Duur:
3:25 minuten
Uitgavejaar:
2021
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1216333-215
ISMN:
9790035246313

Beschrijving

De schitterende shows in de Parijse Moulin Rouge spreken tot ieders verbeelding. Een klein maar spectaculair orkest vormde tientallen jaren een van de basisingrediënten in dit wereldwijd vermaarde variététheater. Met de eerste klanken van deze compositie van Peter Kleine Schaars wanen we ons meteen in de Franse hoofdstad.

De musette brengt ons naar quartier Pigalle, de rosse buurt van Parijs, en als de deuren van de Moulin Rouge zich openen, horen we de herkenbare ritmieken van een hedendaagse disco: een combinatie van de ritmische cellen 8-4 en 3-14. Daarnaast is de compositie geaccentueerd met een veelvuldig en gevarieerd gebruik van ritmische cel 5. Uiteraard zijn de thema’s en begeleidingen evenredig verdeeld over alle stemmen.

17,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

P. Kleine Schaars: Nightlife in Paris, Blaso (Pa+St)
Peter Kleine Schaars

Nightlife in Paris

Peter's Compact Collection

voor: Harmonieorkest

Partituur, losse partijen

Artikelnr.: 795980

89,99  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (be)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven