Irgendwie, irgendwo, irgendwann

Anyplace, Anywhere, Anytime

Irgendwie, irgendwo, irgendwann, AkkOrch (Pa+St) (0)
voorAccordeonorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.883404
ArrangeurFoppe Jacobi
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang20 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2006
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1064023
ISMN9790035082911

Beschrijving

Irgendwie, irgendwo, irgendwann werd in de jaren tachtig opgenomen door de Duitse popzangeres Nena als single voor de Duitse markt. De song verscheen tevens op Feuer und Flamme, haar derde studioalbum. In 2002 vierde Nena haar twintigjarigjubileum als artiest met een album vol nieuwe versies van haar hits. Samen met de Britse popzangeres Kim Wilde - eveneens een popicoon uit de jaren tachtig - nam ze de Engelstalige versie op van Irgendwie, irgendwo, irgendwann,getiteld Anyplace, Anywhere, Anytime. De song werd uitgebracht op single in 2003 en werd een toptienhit in Duitsland, Oostenrijk, Nederland en België.

52,50  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven