Inferno

Konzertwerk

Inferno, Fanf (Part.) (0)
voorFanfare
UitgavePartituur
Artikelnr.1000991
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang29 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2012
Uitgever / ProducentBeriato Music
Productie nr.BMP12016552
ISMN9790365222797

Beschrijving

Op 25 mei 2011 brak ten noorden van Antwerpen op de Kalmthoutse Heide een enorme brand uit. In een mum van tijd ging meer dan 600 hectare heide in de vlammen op. De impact op het milieu en de omgeving was enorm. Bij omwonenden, debeleidsmakers, maarook bij de brandweerlieden die, met gevaar voor eigen leven, dagenlang met man en macht het vuur bestreden, heeft de brand diepe sporen nagelaten.Inferno start majestueus, groots, zoals de Kalmthoutse Heideis. Kort daarna is de pracht van denatuur - de pure schoonheid - hoorbaar met de inleiding van het thema van de compositie. Wat dan volgt is de verklanking van de brand op de heide. Zelfs de blushelikopters en de eerste gesprekken,gevoerd door de Kalmthoutse brandweer na hetbinnenkomen van de noodoproep, zijn te horen.Toch staat één facet steeds centraal in deze compositie: de puurheid, de pracht van de natuur op de heide. Dit facet kreeg gestaltein het thema aan het begin van het werk, dat gedurende de compositiegeregeld terugkomt. Zo ook tegen het einde, waarna het wordt gevolgd door een vredige afsluiting, die de hoop uitdrukt dat dit prachtige natuurgebied snel zal herstellen. <ahref="https://www.bandmusicshop.com/content/files/Additional_Soundfiles_Band/Inferno/Audio_Inferno.mp3">Download here the audio file for this book.

37,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven