Hymn of Faith

St. Michael

Hymn of Faith, Fanf (Pa+St) (0)
voor:
Fanfare
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
876425
Arrangeur:
Moeilijkheid:
medium
Talen:
Duits, Engels
Maten:
21 × 29,7 cm
Uitgavejaar:
2006
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1064014
ISMN:
9790035094686

Beschrijving

De melodieën van de France componist Louis Bourgeois (ca. 1510-1560) zijn heel geschikt voor volkszang - zo ook de hymne ST Michael. Niet voor niets is deze melodie gebruikt voor vele liedteksten voor uiteenlopende gelegenheden. JohnBlanken maakte dit arrangement voor een trouwdienst, een gelegenheid waarbij vertrouwen een grote rol speelt, vandaar de titelHymn of Faith. Het arrangement herbergt vier vrezen. Na een majestueuze opening volgt de hymnetwee keer, waarbij het tweede vers wordt omgespeeld in het tenorregister. Na een kort tussenspel volgt vers drie in een zetting voor kwartet. De opening wordt herhaald als modulatie naar het vierde vers, waarmee het werk in eenstralend tutti afsluit.

124,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven