Hobbits Dance and Hymn

from Symphony no. 1 The Lord of the Rings

Hobbits Dance and Hymn, Fanf (Part.) (0)
voorFanfareorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.1208747
ArrangeurPaul Lavender
Moeilijkheidmakkelijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Uitgavejaar2016
Uitgever / ProducentAmstel Music
Productie nr.AM 157-120
ISMN9790035233054

Beschrijving

De symfonie The Lord of the Rings beleefde zijn wereldpremière op 15 maart 1988 te Brussel uitgevoerd door het Groot Harmonieorkest van de Gidsen o.l.v. Norbert Nozy. In 2001 vond de première plaats van de versie voor symfonieorkest,uitgevoerd door het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Met The Lord of the Rings won Johan de Meij in 1989 de prestigieuse Sudler International Wind Band Composition Competition. Een internationale jury koos het werk uit 147 inzendingen.Inmiddels zijn er reeds veertig integrale versies van de symfonie op Cd verschenen, waaronder de symfonische versie door het London Symphony Orchestra. In deze speciale uitgave voor fanfareorkest is arrangeur Paul Lavender er in geslaagd om eenversie te creëren met hoogtepunten uit de symfonie, die qua moeilijkheidsgraad speelbaar is voor de meeste orkesten.

23,00  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven