Luc Gistel (1942 – 2015)

Remember Mozart

Scherzando Pop, Film and Show

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
982228
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Uitgavejaar:
2002
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
0951-02-140 S
ISMN:
9790035026311

Beschrijving

Bij het schrijven van Remember Mozart combineerde André Waignein zijn talent als componist met zijn grote creativiteit; het resultaat is een delicaat en vloeiend werk dat is opgedragen aan een van de grootste componisten uit de muziekgeschiedenis: Wolfgang Amadeus Mozart. In Remember Mozart ontwikkelt zich een enkele, serene melodische lijn, die slechts wordt onderbroken door een aantal maten in de middenpassage. Het hoofdthema komt snel terug en gaat verder met een natuurlijke beweging, waarmee het werk overgaat in een modulatie - een overgangspassage naar de Mozart-achtige finale - op een briljante manier gestalte gegeven door een componist die is vervuld vanbewondering voor het genie uit Salzburg.

20,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.