Ferrer Ferran (* 1966)

El Caracol Mifasol

Small Poem for Concert Band and Children's Choir (Optional)

Placeholder image
voor:
Soprano Voice [Child]
Uitgave:
Partijenset
Artikelnr.:
1170098
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
Maten:
30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2006
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
IB 022-050
ISMN:
9790035155271

Beschrijving

El Caracol Mifasol (Mifasol de slak) is opgedragen aan alle kinderen die muziek beoefenen. ‘El caracol’ (Spaans voor slak) illustreert de lange weg die ze geleidelijk moeten gaan om muziek te leren. Ferrer Ferran schreef dit korte muzikale gedicht om de eerste (soms moeilijke) stappen in de fascinerende wereld van de muziek aantrekkelijker te maken. Er is geen betere inleiding tot deze kunst dan de mogelijkheid om op te treden vanaf het begin! Dus laat de kinderen een jeugdorkest begeleiden door ze de noten te laten meezingen die ze hebben geleerd in hun eerste theorielessen.

29,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven