Ferrer Ferran (* 1966)

Almansa

Symphonic Episode ~ Episodio Sinfónico

F. Ferran: Almansa, Blaso (Part.) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
1170036
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
gevorderd
Talen:
Engels, Spaans
Omvang:
48 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2013
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
IB 069-140
ISMN:
9790035224793

Beschrijving

Al-Manzah wordt tegenwoordig Almansa genoemd. Deze Spaanse stad heeft een Moorse oorsprong; de naam komt van het Arabische woord al-mansah, dat ‘de wachttoren’ betekent. Op een rotspunt boven de stad staat een indrukwekkende kasteel van waar het mogelijk is om de Spaanse Levant (de Middellandse kust van de regio Valencia) van het hoge plateau van de Meseta te bewonderen. Dit is een prachtige en feestelijke werk: prettig om naar te luisteren en spannend om te spelen!

52,50  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven