Basisfilters
Instrumenten
Stijl
Trefwoord
Uitgave
Leren
Taal
Moeilijkheidsgraad

Rock voor elektrische gitaar – Bladmuziek

De elektrische gitaar is de belichaming van de rockmuziek. Elektrische gitaarsolo’s fascineren rockfans van alle leeftijden en ook de slaggitaarpartij (met distortion) mag in een goed rocknummer niet ontbreken. Ontdek hier talloze methodes, lesboeken, bladmuziek, akkoorden en tabs om jouw gitaartechniek mee te perfectioneren!

Tijdens de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw werden gitaristen zoals Jimmy Page van Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Angus Young van AC/DC tot ware idolen, die generaties lang van grote invloed waren op de rockmuziek. Iedereen die graag in hun voetsporen wil treden vindt in onze shop een uitgebreide selectie geschikt materiaal voor zowel beginners als gevorderden.

Binnen de rock- en popmuziek worden gitaarpartijen vaak genoteerd als tablatuur, in plaats van het gebruikelijke notenschrift. Uiteraard vind je ook een uitgebreid aanbod gitaartabs terug in onze shop!

Rock jouw elektrische gitaar:

Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven