Thomas Doss (* 1966)

Friendship Fantasy

A Festive Jubilee

T. Doss: Friendship Fantasy, Blaso (Pa+St) (0)

Friendship Fantasy

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
765071
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Duur:
7:10 minuten
Uitgavejaar:
2019
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
2145-19-010 M
ISMN:
9790035240922

Beschrijving

Dit werk is een fraai eerbetoon aan de vriendschap tussen Duitsland en Oostenrijk. De componist beschrijft de vele mooie kanten die deze vriendschapsband met zich meebrengt, terwijl hij midden in het stuk (‘Reflective’) met een paar gevoelige maten ook stilstaat bij minder goede tijden. Verder legt hij het accent op het positieve aspect. De heldere, kleurrijke instrumentatie dient als een muzikale metafoor voor een optimistische, op de toekomst gerichte spirit.Dit werk is een fraai eerbetoon aan de vriendschap tussen Duitsland en Oostenrijk. De componist beschrijft de vele mooie kanten die deze vriendschapsband met zich meebrengt, terwijl hij midden in het stuk (‘Reflective’) met een paar gevoelige maten ook stilstaat bij minder goede tijden. Verder legt hij het accent op het positieve aspect. De heldere, kleurrijke instrumentatie dient als een muzikale metafoor voor een optimistische, op de toekomst gerichte spirit.

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud
142,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

T. Doss: Friendship Fantasy, Blaso (Part.)
Thomas Doss

Friendship Fantasy

A Festive Jubilee

voor: Harmonieorkest

Partituur

Artikelnr.: 957611

29,99  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (be)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven