Thomas Doss (* 1966)

Einstein

Mitropa Concertwork Series

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
957646
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
zeer moeilijk
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang:
44 pagina’s
Uitgavejaar:
2018
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
2109-18-140 M
ISMN:
9790035236772

Beschrijving

De van oorsprong Duitse theoretisch natuurkundige en Nobelprijswinnaar Albert Einstein (1879 1955) ontwikkelde de relativiteitstheorie, een van de pijlers van de moderne natuurkunde. Wie kent zijn formule E = mc2 nou niet? Dit indrukwekkende, bijzondere en boeiende werk van de hand van Thomas Doss vertelt het verhaal van Einsteins leven een leven dat niet altijd over rozen ging. De componist gebruikt spectaculaire effecten om bepaalde muzikale ideeën vorm te geven: op zeker moment kun je de geest van het genie zowaar horen… Een gedurfde en originele keuze voor een wedstrijd en een gegarandeerd succes als voornaamste werk in een concert.

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud
52,50  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven