Thomas Doss (* 1966)

Concerto Tricolore

for Trumpet (Flugel Horn) and Band

T. Doss: Concerto Tricolore (Part.) (0)

Sound

voor:
Concert Band/Harmonie and Trumpet
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
958703
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
zeer moeilijk
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang:
48 pagina’s
Uitgavejaar:
2005
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
1205-05-140 M
ISMN:
9790035028445

Beschrijving

Concerto Tricolore is een boeiend trompetconcert in drie delen. Elk deel heeft zijn eigen muzikale karakter. Het eerste deel (Allegro Brillante) is levendig en virtuoos, en in neoklassieke stijl gecomponeerd. Er volgteen Andante Doloroso voor bugel, met een zachte, romantische achtergrondbegeleiding. Daarna geeft een Allegro Giusto de jazzy sfeer van een oude rokerige jazzclub in Chicago weer. Het resultaat is een afwisselend enonderhoudend geheel.

30,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven