Luigi di Ghisallo (1938 – 2014)

A Good Start

Een vrolijke mars voor harmonieorkest
Basic Sound

voor:
Variabel blaasorkest
Uitgave:
Partituur, dirigeerpartij, orkestpartijen
Artikelnr.:
334782
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
makkelijk
Maten:
21 × 29,5 cm
Duur:
2:44 minuten
Uitgavejaar:
2000
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
MVSR 2012

Beschrijving

"A Good Start" is een mars geschreven door Luigi di Ghisallo. Met kleine, verrassende, bijna humoristische elementen geeft de mars echt het gevoel van een "goede start" - alsof men zich fris en onbevooroordeeld aan iets nieuws wijdt en kleine verrassingen met een glimlach aanneemt. Bijzonder mooi is het spel tussen hoge en lage registers, die elkaar soms ondersteunen met wisselende posities en soms een beetje lijken te plagen.

BASIC SOUND Van S tot XXL - muziek voor elke bezetting van het blaasorkest

De muziekuitgever RUNDEL creëerde met "Basic Sound" een serie die koperorkesten van de lagere en middelbare school een interessant en gevarieerd repertoire biedt - en dat voor de meest uiteenlopende instrumentatiegroottes, van S tot XXL.

Dankzij de basisinstrumentatie zijn prestaties mogelijk, zelfs met minimale instrumentatie. De instrumentatie "Basisgeluid" is direct herkenbaar in de partituur, omdat de benodigde stemmen in ieder geval duidelijk door een kader worden gemarkeerd.

De kleinste maat (S) voor "Basisgeluid" bestaat uit de volgende instrumenten: een fluit, twee klarinetten, een altsax, twee trompetten, een trombone, een bariton/euphonium, een tuba en percussie. Elk nummer bevat ook een uitgebreide voiceset (XXL). Zo kunnen de werken uit de serie "Basisgeluid" individueel aan de betreffende orkestinstrumentatie worden aangepast.

55,00  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven